• vlonder

  vlonder

  vlonders vijvers waterval beekloop
 • vijvers

  vijvers

  vijver beekloop
 • bestratingen

  bestratingen

  bestratingen
 • water ornamenten

  water ornamenten

  water ornamenten

Anton de Gilde Tuinen Lopik

Rolafweg zuid 4
3411 ND Lopik

Tel. 0348-423319
Mobiel: 06-21491919
E-mail: info@antondegildetuinen.nl

K.v.K.
BTW.nr.

RSS newsfeed

Anton de Gilde voor alles in uw tuin!

Van tuinontwerp tot aanleg, het renoveren van uw tuin tot en met een compleet onderhoudspakket voor uw tuin. Samen met de inzet van onze vakmensen bieden wij u de beste kwaliteit.

Wij zijn een flexibel en dynamisch bedrijf waarin u als opdrachtgever centraal staat. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Aangezien wij een uitgebreid machinepark kunnen inzetten, maken wij het mogelijk om elk project in eigen hand uit te voeren tot en met realisatie en nazorg. Een professioneel en origineel ontwerp, vak-bekwame aanleg en onderhoud van uw tuin zorgen voor een aangename sfeer en een tuin waar u zich behaaglijk voelt. Daarbij telt niet alleen de kleur van de planten en bomen, maar ook de kleuren en combinaties van overige materialen (zoals stenen, houtwerken en verlichting). Als lid van de branche-organisatie HGN, Hoveniers Groep Nederland, geven wij u de waarborg dat u met een betrouwbaar en vakkundig bedrijf gaat samenwerken.

Gebeld worden?

Meer weten?

Kort gezegd kunnen wij eigenlijk alles op tuingebied voor u realiseren. Anton de Gilde wilt u dan ook niet vermoeien met on overzichtelijke website. Vandaar dat we op de openingspagina maar een aantal hoofd rubrieken geplaatst hebben. Klik u hier onder op "lees verder" dan vindt u meer pagina's over veel voorkomende (vak)termen in het hoveniersvak

Lees verder

Anton de Gilde Tuinen Lopik

Rolafweg zuid 4
3411 ND Lopik

Tel. 0348-423319
Mobiel: 06-21491919
E-mail: info@antondegildetuinen.nl

K.v.K.
BTW.nr.