Sierbestrating
Sierbestrating

Sierbestrating in diverse soorten en maten

Sierbestrating, tuinaanleg, ontwerp, onderhoud en vijvers. Al deze werkzaamheden behoren tot die van hoveniersbedrijf Anton de Gilde. Anton de Gilde kan alles op tuingebied realiseren en staat garant voor goede service en kwaliteit. Samen met de inzet van onze medewerkers bieden wij de beste kwaliteit van o.a. sierbestrating. Kiest u voor sierbestrating bij Anton de Gilde, dan bent u verzekerd van een zeer betrouwbaar bedrijf.

Sierbestrating van Anton de Gilde is zeer bekend in de omgeving. In ons brede assortiment vindt en diverse soorten sierbestrating tegen zeer goede prijzen. Anton de Gilde biedt diverse soorten sierbestrating zoals natuursteen, gebakken steen, tegels, getrommelde stenen en ongetrommelde stenen. Daarnaast bent u voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons brede machinepark kunnen wij elk project geheel zelf uitvoeren.

Anton de Gilde biedt sierbestrating in diverse soorten en maten. Wanneer u meer informatie wilt over sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Anton de Gilde is een specialist op dit gebied en geeft vrijblijvend advies is de omgeving van Lopik, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Utrecht, Vianen en Schoonhoven.

Sierbestrating voor uw tuin!

Wenst u meer informatie te ontvangen over sierbestrating, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Anton de Gilde Tuinen Lopik logo
Anton de Gilde Tuinen Lopik

Stel uw vraag

Sierbestrating