Bestratingen
Bestratingen

Bestratingen? Anton de Gilde geeft advies.

Bent u opzoek naar een bedrijf voor het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg of misschien alleen de bestratingen? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Anton de Gilde aan het juiste adres. Anton de Gilde is een gespecialiseerd bedrijf dat alles op tuin gebied kan realiseren. Of het nu gaat om bestratingen of vijvers? Anton de Gilde realiseert het voor u. Bij onze werkzaamheden zoals bestratingen staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Voor bestratingen bent u bij hoveniersbedrijf Anton de Gilde aan het juiste adres. Bestratingen zijn er in alle soorten en maten. Bij ons heeft u de keuze uit natuursteen en fabrieksmatige. Elk van deze steen heeft zijn eigen voordelen, toepassingen en kenmerken. Voor natuursteen zijn de kleur en uitstraling specifiek terwijl de fabriekssteen tegenwoordig in diverse kleuren gemaakt kan worden. In kwaliteit en duurzaamheid doen de gebakken stenen allang niet meer onder aan de natuurstenen. Anton de Gilde is een specialist op het gebied van bestratingen.

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het aanleggen van bestratingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor advies over de soorten bestratingen staat wij klaar. Anton de Gilde is werkzaam in de omgeving van Lopik, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Utrecht, Vianen en Schoonhoven.

Bestratingen in diverse soorten en maten.

Wenst u meer informatie te ontvangen over bestratingen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Anton de Gilde Tuinen Lopik logo
Anton de Gilde Tuinen Lopik

Stel uw vraag

Bestratingen