Vijvers
Vijvers

Vijvers maken uw tuin compleet!

Vijvers maken uw huis en tuin compleet. Ze dienen ook echt als een waardevolle aanvulling in uw tuin. Maar hoe moeten vijvers onderhouden en aangelegd worden? Deze vraag kan Anton de Gilde u beantwoorden. Anton de Gilde is een gespecialiseerd bedrijf en weet alles op het gebied van tuinwerkzaamheden waaronder ook vijvers. Wij beschikken over een team van vakkundig personeel die samen zorgen voor de beste kwaliteit.

Voor het aanleggen van vijvers moet u over enige kennis beschikken. Anton de Gilde is gespecialiseerd in het aanleggen dan diverse soorten vijvers en begeleid u graag. Of het nu gaat om koivijvers, siervijvers of zwemvijvers, Anton de Gilde legt het aan. Naast het aanleggen bent u ook voor onderhoud en renovatie van vijvers aan het juiste adres bij ons bedrijf. Mede dankzij ons brede machinepark zijn wij in staat het gehele project zelf uit te voeren.

Anton de Gilde maakt niet alleen uw vijvers naar wens, maar levert ook diverse soorten materialen die daarvoor nodig zijn. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden op het gebied van vijvers. Anton de Gilde is werkzaam in de omgeving van Lopik, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Utrecht, Vianen en Schoonhoven.

Vijvers zijn een waardevolle aanvulling voor tuinen

Wenst u meer informatie te ontvangen over vijvers, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Anton de Gilde Tuinen Lopik logo
Anton de Gilde Tuinen Lopik

Stel uw vraag

Vijvers