Vlonders
Vlonders

Vlonders of een complete vijver aan laten leggen

Tuinaanleg, onderhoud, renovatie, vijvers of vlonders nodig? Anton de Gilde staat voor u klaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten tuinwerkzaamheden zoals het aanleggen van vlonders. Ons bedrijf beschikt over een team van vakkundig personeel die samen zorgen voor top kwaliteit. Wilt u vlonders bestellen, laten leveren of laten aanleggen? Dan staat Anton de Gilde voor u klaar.

Anton de Gilde beschikt over een ruim assortiment aan vlonders. Wanneer u ervoor kiest om vlonders aan te laten leggen door Anton de Gilde bent u verzekerd van service, goede kwaliteit en een zeer betrouwbaar bedrijf. Daarnaast voeren wij elk project geheel zelf uit, onder andere dankzij ons brede machine park. Naast het leveren van diverse soorten vlonders bent u voor het aanleggen van complete vijvers ook bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van koivijvers, siervijvers en zwemvijvers.

Bent u geïnteresseerd in vijveraanleg of het leveren van vlonders door Anton de Gilde, dan kunt u gerust contact opnemen. Anton de Gilde levert vlonders in de omgeving van Lopik, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Utrecht, Vianen en Schoonhoven. Voor meer informatie of vragen zijn wij dagelijks beschikbaar.

Vlonders geleverd door Anton de Gilde

Wenst u meer informatie te ontvangen over vlonders, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Anton de Gilde Tuinen Lopik logo
Anton de Gilde Tuinen Lopik

Stel uw vraag

Vlonders